La kreative emballasjedesign fortelle historier om produktene dine!

Kreative gode ideer er overalt, og det ser ut til å være mer fremtredende i emballasjeindustrien.Ulike materialer, konstruksjon og trykk kombinert for å få utallige morsomme og herlige ideer.

Uansett om du trenger badeballen eller ikke, vil du bli tiltrukket av hyllene til Marilyn Monroe.Baseballer og riktig boksdesign fungerer sammen for å få en vakker, perfekt utstillingsboks.For en fantastisk idé!

singleimgnews (16) singleimgnews (17)
singleimgnews-(1)

Og så poser med vann!Bruk av biologisk nedbrytbare PLA-poser for å erstatte tradisjonell pakkebeholder med væsker som vann, juice eller tomatsaus etc. Med fullt navn på polymelkesyre, er PLA laget av liktorn og tapioka;det er et av de mest populære miljøvennlige materialene i verden.Det er mye brukt i medisinsk, emballasje- og fiberindustrien.

singleimgnews-(2)

singleimgnews (3)

Og PLA-filmer for å beskytte frukt.

singleimgnews (15)

Som pizzabutikk, har du en idé om å fortelle kundene at du er på nett 24 timer i døgnet?Her er et flott slagord "PIZZA TIME IS ANY TIME".I mellomtiden når du smaker deilig pizza, stoler du på at du vil bli imponert over denne nydelige boksen.

singleimgnews (5) singleimgnews (4)

Og hvor er behov, er det marked!Vil du fortsatt glemme å ta medisiner hvis de ble satt på vegger eller kjøleskap?Pillenes emballasje er utformet som notatklistremerker, og du kan til og med skrive der

singleimgnews (6) singleimgnews (8) singleimgnews (7)

Har du noen gang sett en krydderboks er et dressingforkle?Tenk hvor deilig det er å lage mat når alle krydder har på seg det samme for å hjelpe?Stol på at du ikke kan stoppe for å ta dem i kurver

singleimgnews (10) singleimgnews (9)

Og denne designet, skoboksen blir til hylle.Boksene kunne fungere perfekt for å vise sko og samtidig spare plass.Selvfølgelig kan dere kunder ha samme problemer som dereJ.Hvem don'vil du ikke få 2 ved å bruke 1?

singleimgnews (11)

singleimgnews (12)

Og for å forhindre at produktene skades under røff håndtering, fikk designer Vanmoof en idé om å beskytte sykler ved å designe den ytre emballasjeboksen til å være en digital skjerm.Det viser seg å bli en stor suksess etter hvert

singleimgnews (14) singleimgnews (13)

Verden mangler ikke skapelse, men måter å oppnå det på.Gi oss beskjed om dine forespørsler;Xintianda Packaging vil jobbe sammen med deg for å få ting til å gå i oppfyllelse.

Husk at vi ikke bare er en OEM-produsent av skjermkort og etiketter, esker, vesker, poser;vi er dine problemer terminator!


Innleggstid: 27. juli 2021